De zuiderstrandtent van Den Haag met lekker eten, muziek, dans en theater.


Bezoekadres:
Lees onze routebeschrijving via de rechterkolom...
Postadres:
Meidoornstraat 67
2563 GG Den HaagDeze en voorgaande zomers. >>
Bekijk hier filmpjes. >>


Meld je aan of af voor de Fuut Nieuwbrief. >>

Wilt u weten of vandaag de keuken open is, kijk even hier. >>

Wat voor weer zou het zijn in Den Haag? >>


Tijdens de zomermaanden biedt K'dans, studio ' in beweging',  lessen STRANDBOOST en Pilates aan ZEE aan. Doe mee en ervaar het zelf!
>>


De Fuut op Facebook De Fuut op Facebook


=

HET PROGRAMMA VAN HET SEIZOEN 2019


AUGUSTUS

Woensdag 18 september, inloop 18.30u: Theaterrestaurant met Theatergroep Plankgas in 'DOEK!'
Voorstelling + diner: €43,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info@defuut.nl of
070-3549074

DOEK! met 1 vrouw en 1 man
“Jij denkt toch niet dat ik ooit nog eetbare slipjes draag, hè?”
“Denk jij dat er een mooier leven is dan dit?"
Wat is echt? Dat is de vraag, zowel op het toneel, in de schilderkunst als in de liefde. DOEK! van Maria Goos is hilarisch, wrang, scherp en ad rem. Komedie en tragiek wisselen elkaar in hoog tempo af, waarbij de acteurs in de huid van diverse personages kruipen, van heden naar verleden schakelen en van euforie naar bezinning. 
Spel: Casper van Bohemen & Linda Møller 


Donderdag 19 september, inloop 18.30u: Theaterrestaurant met Theatergroep Plankgas in 'Heb ik weer!'
Voorstelling + diner: €43,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info@defuut.nl of
070-3549074


HEB IK WEER! “Een Kuur van een Uur”:
De muzikale theatervoorstelling HEB IK WEER! zit vol hilarische en ontroerende liedjes en herkenbare sketches over wat er allemaal tegen kan zitten in het leven. En laten we eerlijk zijn…knappen we niet stiekem een beetje op van andermans leed? Deze Kuur van een Uur zorgt ervoor dat u met een goed gevoel naar huis gaat!
Dat u denkt…”Ach, zo slecht heb ik het nog niet. Het kan altijd nog erger!”
Spel, zang, tekst en muziek: Albertine de Kanter, Magali de Frémery, Nicky ten Bosch.


Zondag 22 september, v.a. 10.00u: Koffie, Koek, Klassiek + KleinKunst: Zang met Zeeliederen door Cantantes
Entree inclusief taart en koffie/thee: € 15,=. Aanvang voorstelling 11.00u

Vocaal ensemble Cantantes, met Floor Deinema en Suus Weenink aan de piano, zingen door de tijden heen liederen over zee, strand, zon, zeehondjes, stoere zeemannen en zeevrouwen op schepen die deinen op ruisende golven in wind en storm… maar ook over liefde, loss en Leo!

Treft het pianoduo Floor Deinema & Bart de Graaf elkaar, sinds het conservatorium Tilburg, altijd op de stationspiano’s waar hun groet een pianoconcertje is. Nu spelen zij tussen de golven en de duinen Brahms, Balakirev en Chabeaux!


Zondag 22 september, 17.00u: Jazz in De Fuut
Vrije Hand voor Slagwerker Bart-Jan Hogenhuis
Jasper van Damme - alt sax, Koen Schalkwijk - piano, Thomas Pol - contrabas, Bart-Jan Hogenhuis - drums
Bart-Jan Hogenhuis (1983) studeerde drums aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen waarna hij voor twee jaar een Masteropleiding volgde aan Aaron Copland School of Music in New York. In die periode in New York verdiepte hij zich in toenemende mate in compositie en arrangeren, wat resulteerde in de vorming van zijn eigen kwintet. 

Met het verlaten van New York kwam ook een einde aan deze originele bezetting, maar na zijn vestiging in Amsterdam in 2012 startte Hogenhuis een nieuwe groep bestaande uit een aantal jonge, gedreven en veelbelovende muzikanten. Hogenhuis put voor zijn composities inspiratie uit verschillende hoeken van de jazz en wil het kwartet op die manier een veelzijdig geluid geven. Een combinatie van zowel New Yorkse als Nederlandse invloeden en het dynamische samenspel van de groepsleden geeft het kwartet zijn avontuurlijke karakter.

Zondag 22 september 19.30u t/m Maandag 23 september zonsondergang om 19.30u: 24-uurs horizonobservatie door Bruno van den Elshout

Voor de 11e keer organiseren kunstenaars Bruno van den Elshout en Hanneke van der Werf een gelegenheid om op het Haagse Zuiderstrand 24 uur naar de horizon te kijken. Op 22 en 23 september kun je in goed gezelschap en in alle rust een etmaal lang op het strand verblijven, met onverdeelde aandacht voor wat er op dat moment voor jou toe doet. De observatie wordt zorgvuldig voorbereid, zodat je ruim van te voren weet wat je moet meenemen en wat niet.
Meer over wat je van 24 uur aan de horizon kunt verwachten lees je op
www.24-uurshorizonobservatie.nl

Op de Uit Agenda Den Haag

Dinsdag 24 september, 18.30u: Theaterrestaurant met Rinus Sprong in 'JOPIE, het leven is geen revue'
Voorstelling + diner: € 39,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info @defuut.nl of 070-3549074

Jopie
Het Leven Is Geen Revue

Muziektheater over de Nederlandse operettezanger Johannes Heesters.
Rinus Sprong kruipt in de rol van een man met de allure van de eeuwige charmeur, altijd in rokkostuum en lakschoenen, 'Ein Leben im Frack'.
Een theaterstuk van HannaH de Leeuwe over een theater-fenomeen.

Het leven van zanger en acteur Johannes Heesters besloeg de hele twintigste eeuw. Grootse triomfen in het theater, in films en in televisieshows. In Duitsland werd hij op handen gedragen. Ze noemden hem liefkozend 'Jopie', maar in zijn vaderland was hij niet meer welkom…

Regie: David Geysen (O.V.)
Muzikaal advies en coaching: Francis van Broekhuizen
Licht en techniek: Vincent Andriessen
Concept, Idee: Thom Stuart, Rinus Sprong, HannaH de Leeuwe
www.ddddd.nu

Woensdag 25 september, 18.30u: Theaterrestaurant met Rinus Sprong in 'JOPIE, het leven is geen revue'
Voorstelling + diner: € 39,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info @defuut.nl of 070-3549074

Donderdag 26 september, 18.30u: Theaterrestaurant met Rinus Sprong in 'JOPIE, het leven is geen revue'
Voorstelling + diner: € 39,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info @defuut.nl of 070-3549074


Vrijdag 27 september, 18.30u: Theaterrestaurant met Rinus Sprong in 'JOPIE, het leven is geen revue'
Voorstelling + diner: € 39,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info @defuut.nl of 070-3549074

Zaterdag 28 september, v.a. 10.00u: Koffie, Koek, Klassiek + KleinKunst: Bakkie Troost - Cellist Jan-Willem Troost + gast(en)
Entree inclusief taart en koffie/thee: €15,=. Aanvang voorstelling 11.00u
Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info@defuut.nl of 070-3549074


Zondag 29 september, v.a. 10.00u: Koffie, Koek, Klassiek + KleinKunst: Bakkie Troost - Cellist Jan-Willem Troost + gast(en)
Entree inclusief taart en koffie/thee: €15,=. Aanvang voorstelling 11.00u
Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info@defuut.nl of 070-3549074

Zondag 29 september, 17.00u: Jazz in De Fuut
Vrije Hand voor
H3 en de Hilster

Harumi Oka - piano, Henri de Vries - saxofoon, Henriet van Rossum - contrabas, Rene de Hilster - drums
www.h3endehilster.nl

OKTOBER

Donderdag 3 oktober, 18.30u: Theaterrestaurant met 'Daar blijf je voor thuis' door cabaretgroep Schoon aan de Haak
Voorstelling + Diner: €42,=. Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info@defuut.nl of 070-3549074

Schoon aan de Haak – Daar blijf je voor thuis!
De vier dames van Schoon aan de Haak, Jose Pouwels, Nicky ten Bosch, Esther Ephraïm en Belinda Vos hebben een aantal jaren geleden eindelijk een man aan de haak geslagen: Sigurd van Lommel. Met z'n vijven brengen ze een hilarische, energieke en ontwapenende muzikale voorstelling; een afwisselende en kleurrijke mix uit hun eigen-zinnig repertoire van de afgelopen 15 jaar, met onderwerpen uit het leven, of gewoon uit de lucht gegrepen. Niets menselijks is hen vreemd. En misschien herken je jezelf, of anders minimaal je vrouw, je zoon of die verre nicht. Schoon aan de Haak neemt je mee, brengt je in vervoering, haalt je open en slaat je ootmoedig 3 x in de rondte en weer terug in een avond ongegeneerd genieten. Een lust voor oog en oor, hart en bloedvaten.

Schoon aan de haak

Zaterdag 5 oktober, 20.30u: NEIL YOUNG TRIBUTE
NYT
Bert Fonderie - drums, zang, Henri de Vries - zang, gitaar, piano, Danya Plugge - bas, zang, Gijsbert Diteweg - gitaar, lapsteel, viool

Ruim dertig jaar geleden draaiden we zijn platen helemaal grijs: Tonight’s the Night, Harvest, American Stars & Bars, Zuma, After the Goldrush, Decade. Zulke mooie muziek, die nooit gaat vervelen. Later ontstond de wens zijn muziek live te gaan uitvoeren. Nu spelen we meer dan 50 songs van Neil Young en het fascineert ons hoe hij ‘brand new tunes with familiar chords’ weet te blijven schrijven die altijd weer raken.

Met leadzanger Henri de Vries op slaggitaar, piano en mondharmonica, Gijsbert Diteweg op gitaar, lapsteel en viool, zangeres Danya Plugge op bas en Bert Fonderie die drumt en zingt kunnen we alle verschillende facetten van Neil ten gehore brengen: het ruige elektrische, de akoestische ‘country’ en de mooie kleine solosongs. Veel samenzang, gevarieerd solistisch werk door Gijsbert en, niet in de laatste plaats, de stemgelijkenis met die van Neil maken dat liefhebbers van zijn muziek altijd vol mooie herinneringen huiswaarts keren.
www.neilyoungtribute.nl

Zondag 6 oktober, inloop v.a. 10.00u: Koffie, Koek, Klassiek + KleinKunst: Orquesta típica Del Mosa
Entree inclusief taart en koffie/thee: € 16,= Aanvang concert 11.00u
Reserveren o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via info@defuut.nl of 070-3549074


Tango bij De Fuut!
Orquesta Tipica Del Mosa is een Haags tango orkest. We bestaan al sinds 1996 en spelen met 17 (amateur) muzikanten de gepassioneerde, soms rustige maar ook ruige Argentijnse Tango!!
Zondag 6 okt spelen we o.a. de “Cuatro Estaciones” van Astor Piazzolla.
Laat je verrassen en meevoeren op Argentijnse klanken en geniet van ons eigen jaargetijde op het Hollandse strand!!
Orkestleider en arrangeur: Gerard van Duinen.

Zondag 6 oktober, 17.00u: Jazz in De Fuut
Afsluitende SUPERJAM met iedereen die mee wil doen

Ellister van der Molen - trompet, Bob Wijnen - piano, Anton Drukker - contrabas, Rene de Hilster - drums

 


Als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze aktiviteiten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Als je al aangemeld bent, maar je e-mail adres is gewijzigd, meld je dan af met het oude en opnieuw aan met het nieuwe adres.

home


Overzicht van alle faciliteiten en info op een rijtje. Kijk hier voor de mogelijkheden. >>

Het programma overzicht met alle evenementen van dit seizoen. >>

Laat je verrassen in de Fuut door onze regelmatig wisselende menukaart. >>

Wil je een feestje geven? Kijk hier voor meer info. >>

Lees de uitgebreide routebeschrijving. >>

 


Klik op het plaatje voor informatie
RJ Stips in het Uur van de Wolf

site ontwerp: www.mooi-rood.com realisatie: Moonbeam Media