De zuiderstrandtent van Den Haag met lekker eten, muziek, dans en theater.


Bezoekadres:
Lees onze routebeschrijving via de rechterkolom...
Postadres:
Meidoornstraat 67
2563 GG Den HaagDeze en voorgaande zomers. >>
Bekijk hier filmpjes. >>


Meld je aan of af voor de Fuut Nieuwbrief. >>

Wilt u weten of vandaag de keuken open is, kijk even hier. >>

Wat voor weer zou het zijn in Den Haag? >>


Tijdens de zomermaanden biedt K'dans, studio ' in beweging',  lessen STRANDBOOST en Pilates aan ZEE aan. Doe mee en ervaar het zelf!
>>


De Fuut op Facebook De Fuut op Facebook

Faciliteiten/info

De Fuut
Hét Zuiderstrand-paviljoen van Den Haag met restaurant voor theater, muziek en feesten. De Fuut is een gezellig strandpaviljoen met een bijzondere uitstraling. Speciaal aan deze strandtent zijn de regelmatige jazzconcerten, theaterrestaurant- en concertdiner-voorstellingen die hier worden georganiseerd, wat garant staat voor een heerlijke avond uit aan de kust. De Fuut is bovendien vaste thuishaven van kunstenaar en wetenschapper Theo Jansen die hier regelmatig werkt aan één van zijn spectaculaire Strandbeesten.

Zuiderstrand 
Het Zuiderstrand is één van de mooiste stukjes Den Haag. Onder Hagenaars staat het ook wel bekend als het stille strand. En met recht. Het is het rustige - 'geheime' - alternatief tussen Scheveningen en Kijkduin, direct achter de duinen, voor iedereen die van strand en zee houdt. Je ziet hier dan ook vooral inwoners van Den Haag - naast enkele toeristen die deze plek soms ook weten te vinden.
Het deel van het Zuiderstrand waar De Fuut aan ligt, is ook in de zomermaanden vrij toegankelijk voor honden. Honden moeten op het terras en in De Fuut zowel overdag als 's avonds aangelijnd zijn.

Bereikbaarheid De Fuut
De Fuut ligt precies tussen strandslag 9 en 10 op het Zuiderstrand. De strandtent is het beste via het Markenseplein te bereiken waar tram 12 en bus 22 hun eindpunt hebben. Bij de tramhalte en de snackbar loop je de duinen in. Met de fiets neem je op de Duivelandsestraat het fietspad richting Kijkduin, en sla je bij strandslag 10 of 9 af. Vanaf beide strandslagen is het nog vijf minuten lopen over het strand.

Openingstijden

Door de combinatie van theater, muziek en strandtent is de Fuut helaas niet altijd geopend voor de dagelijkse strandganger. Check voor de openingstijden altijd even de website of bel met de Fuut 070-3549074. Als u op het strand bent kunt u zien of de Fuut open is aan de Nederlandse vlag(gen) die uithangen of niet. De Fuut is op het strand van April tot Oktober.

Betaling
U kunt tegenwoordig wel pinnen in De Fuut.

home


Overzicht van alle faciliteiten en info op een rijtje. Kijk hier voor de mogelijkheden. >>

Het programma overzicht met alle evenementen van dit seizoen. >>

Laat je verrassen in de Fuut door onze regelmatig wisselende menukaart. >>

Wil je een feestje geven? Kijk hier voor meer info. >>

Lees de uitgebreide routebeschrijving. >>

 


Klik op het plaatje voor informatie
RJ Stips in het Uur van de Wolf

site ontwerp: www.mooi-rood.com realisatie: Moonbeam Media